Er forløbet udelukkende tiltænkt mig i min funktion som leder, eller vil jeg også kunne få gavn af det på det mere personlige plan?

JA, du vil helt bestemt få gavn af det på det personlige plan, da du er ét menneske. Det er ikke kun en del af dig, der er leder. Det er et personligt forløb, hvor du træner dig selv i at leve og tage lederskab i dit liv på en måde, der gør dig i stand til at lede andre.

Er du en form for rådgiver, jeg kan komme med konkrete problemstilinger til?

Nej, jeg er ikke en rådgiver. Jeg hjælper dig først og fremmest med at bringe spiritualitet ind i dit liv. Det gør jeg som guide og inspirator. Mit formål er at klæde dig på, så du selv kan finde svarene indeni på dine problemstillinger.
Da jeg arbejder kanaliseret, kan jeg godt finde på at komme med et konkret råd til dig undervejs, men det gør jeg kun, hvis jeg “får besked på det”.

Kan du sikre mig et konkret output?

Nej, det kan jeg ikke. Jeg giver dig inspiration, redskaber og støtte. Men arbejdet skal du selv gøre. Al form for udvikling kræver mod, tillid, træning og vedholdenhed. Det gør spirituel udvikling også.

At begive sig ud i et spirituelt udviklingsforløb er ligesom at lade sig falde ned fra et bjerg. Du har ingen idé om, hvordan du lander.

Jeg er dog selv landet et væsentligt bedre sted end der, hvor jeg sprang ud fra. Det føler jeg mig overbevist om, at langt de fleste vil gøre.

Hvor lang tid varer et udviklingsforløb?

Det kan tage alt fra et halvt år til 2-3 år. Det afhænger af dit ambitionsniveau. Hvis du ønsker at gå i dybden med din udvikling og virkelig tage et kvantespring, så kræver det, at du gør en fokuseret indsats igennem mindst et par år. Der er selvfølgelig pauser imellem temaerne, så du kan nå at fordøje dem og arbejde med dem. 

Hvorfor oplyser du ikke prisen for et forløb?

Jeg kan ikke både sikre dig, at det er et personligt forløb, der er skræddersyet til dine ønsker og behov og samtidig oplyse en fast pris.
For nogle vil temaet omkring Tankens Kraft kun vare en enkelt undervisningsdag, fordi man måske allerede har arbejdet med dette tema i nogle år. Andre hører måske om det for allerførste gang. Og her vil der i så fald være behov for at have mere end 1 undervisningsdag.
Jeg har derfor valgt at arbejde med tilbud til hver enkelt klient.

Hvordan ved jeg, om et spirituelt udviklingsforløb er noget for mig?

Jeg har skrevet 9 udsagn på forsiden af hjemmesiden. Hvis du resonerer med nogle af disse, så er det en indiktation af, at et spirituelt udviklingsforløb er noget for dig.
Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller møde, for at blive endnu mere afklaret.

Kan hele vores ledergruppe deltage i et samlet forløb?

Hvis I er flere ledere, der er interesserede i et forløb, så vil det indledende møde og introen godt kunne foregå samlet. Men da der er tale om individuelle udviklingsforløb, vil vi komme ind på personlige emner og udfordringer, som den enkelte leder definerer og har behov for at arbejde med. Derfor tilbyder jeg ikke undervisning til mere en én deltager af gangen.

Vil du komme og holde et indlæg for vores bestyrelse, direktion eller i den netværkgruppe jeg er med i?

Ja, det vil jeg meget gerne.
Det varer 1,5 timer incl. spørgsmål.
Du kan ringe til mig på 20 61 51 50 og aftale, hvornår det vil passe jer.

Denne hjemmeside anvender cookies. Hvis du fortsætter på siden accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere