Om mig

Jeg er 57 år, bor i Skanderborg sammen med min mand og har en voksen søn.
Jeg er født og opvokset på landet og er opdraget til at opføre mig ordentligt og til ikke gøre væsen af mig selv. Jeg har altid fået at vide, at det er vigtigt at holde min sti ren, så der ikke er noget for andre at tale om. 

I min familie er der ingen tradition for at have de store ambitioner, men jeg vidste fra jeg var
7 år, at jeg gerne ville noget med livet. Jeg ville gerne udrette noget. Lave noget med mening i. Jeg vidste ikke helt selv, hvad det betød, men jeg havde og har altid haft en uforløst længsel i kroppen.  

Mit liv har været som de fleste andres. Det har været en skøn blanding af med- og modgang. Op- og nedture. Sygdom og stress. Og masser af nuancer der imellem.

Jeg har altid haft fart på uden at have et egentligt mål. Som 30 årig havde jeg både nået at være med til at starte en ny virksomhed op i Danmarks største reklamebureaukæde, været direktør og bestyrelsesmedlem, blevet gift og skilt og sidst men ikke mindst, var jeg nået at blive mor.

Mit arbejdsliv har bestået af en blanding af ledelse, marketing, undervisning, kommunikation, HR og selvstændigt konsulentarbejde.

I de sidste 26 år har jeg arbejdet intensivt med min egen selvudvikling. Da jeg blev mor og skilt stort set samtidigt, begyndte jeg langsomt at vågne sådan rigtigt op for første gang. Jeg havde lært så meget, at det nu var tid til at sætte mig i førersædet af mit eget liv og kigge på, hvad jeg egentlig var for et menneske. Og ikke mindst, hvilket menneske, jeg gerne ville være. Jeg ville finde ud af, hvad min længsel bestod af.

Jeg traf nogle vigtige valg, som følger mig den dag i dag. Jeg startede min egen spirituelle rejse, som jeg ved, vil vare livet ud.

Jeg er meget bevidst om, at selvom jeg har arbejdet meget med mig selv i mange år, så vil jeg blive ved med at “begå fejl” hver eneste dag. Sådan er det at være menneske. Det er ikke min intention at være fejlfri, for det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre for noget nulevende menneske. Men jeg har en intention om, hver eneste dag at gøre en fokuseret indsats på at leve op til min egen defintion af spiritualitet.

Min rejse slutter ikke her, men den uforløste længsel er løsnet op, efter at jeg har besluttet mig for at bruge min egen spirituelle rejse til at hjælpe andre med deres rejse.

Hvis du vælger mig til at guide dig på DIN spirituelle rejse, så gør jeg det således udelukkende med baggrund i mine egne erfaringer, og det jeg selv tror på.

 

“Når sjælen blander sig i livet”.
Min historie på VIDEO:

“Når sjælen blander sig i livet”
Min historie på PODCAST:

Denne hjemmeside anvender cookies. Hvis du fortsætter på siden accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere