PERSONDATAPOLITIK HOS SUSAN WIESENBERG COUNSELING

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Susan Wiesenberg Counseling.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Susan Wiesenberg Counseling indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Henvender dig via vores kontaktformular

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på susanwiesenberg.dk er Susan Wiesenberg, Kløverparken 16, 8660 Skanderborg.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, mobilnummer og e-mailadresse indhenter vi for at kunne besvare din henvendelse. Det er frivilligt, om du vil oplyse firmanavn.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke i særskilt mail til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 måneder efter du har modtaget din ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos One.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til susan@wiesenberg.dk.

 

Denne hjemmeside anvender cookies. Hvis du fortsætter på siden accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere